Header-banner
felső banner
diákmunka
Nyaranta több ezer diák vállal munkát. Gyakran csak a nyaralásra való szeretnék megkeresni, de sok olyan diák is munkát vállal, aki a tanulmányai folytatására szánja a keresetét. A munkák nagyon változatosak,... Tovább!

Oklevélhez juthatunk az ingyenes, online SAP oktatással

”onlineÚjabb tananyagok váltak elérhetővé az ingyenes képzéseket nyújtó openSAP platformján. A tanfolyamok nagy része a szoftverfejlesztés iránt érdeklődőket célozza meg, de mellettük a célközönség részét képezik az üzleti területen dolgozók is, valamint a felsőoktatásban tanuló hallgatók is.

Az online kurzusok jellemzően egy-két hónaposak, és angol nyelven érhetőek el. A képzés videó alapú, melyet kiegészítenek a letölthető anyagok és házi feladatok. Amennyiben a hallgató sikeresen birkózik meg a tanfolyamokat záró tesztekkel, úgy oklevelet kap a kurzus elvégzéséről.

A szemináriumok közt mostantól megtalálható többek közt a fenntarthatóságról, valamint az üzleti innovációról szóló tananyag, melynek keretében a szoftvercég fenntarthatósági vezetője beszél majd az SAP ügyfeleinek tapasztalatairól, a nemzetközi gyakorlatokról. A képzés április 29-én fog elindulni, és már lehet rá jelentkezni.

De egyéb kurzusok közül is válogathatunk még, így például a gyorsított bevezetési módszertanról szintén lehet majd tanulni, de lesz olyan, amely a legújabb technológiájú nagyvállalati programcsomagról (SAP Business Suite powered by SAP HANA) szól majd.

Egyébként a szoftvercég tavaly ilyentájt hirdette meg első, online szabadegyetem jellegű (MOOC- massive online open course) tanfolyamát, amely egyből sikeres lett, közel 80 ezren jelentkeztek rá. Ezek a régebbi képzések szintén elérhetőek most is az openSAP oldalán, így megtalálhatók többek között az ületi intelligenciáról és a mobilfejlesztésről tartott kurzusok is. Lényeges különbség azonban, hogy a korábbi kurzusok elvégzéséről már nem kapunk oklevelet.

SAP oktatások elérhetőek elérhetők hazánkban is, az E-akadémiák kényelmes és költség-hatékony formában kínálnak átfogó tréningeket. A rendszer rendkívüli rugalmasságot biztosít az oktatásban, hiszen magunk dönthetjük el, hogy mikor és hol tanulunk, így csökkenek költségeink azzal, hogy megspóroljuk az utazást. A tanulók számára biztosított az e-learning tananyag, az SAP oktatási rendszereihez nyújtott élő hozzáférés segítségével pedig a tanulók valós időben végezhetnek gyakorlatokat és nézhetnek meg demókat. Az oktatást mentorok is segítik. Az online rendszer segítségével a tanulók felkészülhetnek a munkájukhoz kötődő feladatokra és az SAP certifikációs vizsgákra.
hirado.hu

sap.com

Friss cikkek

felvi2015
Már csak pár napja maradt azoknak, akik szeptembertől valamely felsőoktatási intézményben kívánják tanulmányaikat folytatni, hogy beadják jelentkezésüket. A jelentkezési határidő 2015. február 15. éjfél. A... Tovább!
Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint az általános iskolai tanulóknak péntekig kell benyújtaniuk jelentkezésüket a nappali tagozatos középiskolákba a középfokú felvételi eljárás során. A középfokú felvételi... Tovább!
9osztaly
Szerdán számolt be cikkében a Magyar Nemzet arról, hogy a Fidesz-KDNP parlamenti frakciója kihelyezett mezőkövesdi ülésén többek között a kilencéves általános iskola bevezetéséről is tárgyalásokat folytat. Rogán... Tovább!
tablet
Az utóbbi években egyre nagyobb területet hódít el a digitális alapú oktatás. Ez talán nem is csoda, hiszen a passzív részvételt élményszerű, interaktív tanulássá varázsolja át. Január végén a Samsung cég újabb... Tovább!
papir_repulo
A gimnáziumi férőhelyek csökkentése ellen és a továbbtanulás mellett álltak ki az MTA munkatársai egy új tanulmányukkal. Az MTA Közgazdaságtudományi Intézetének hét kutatója „Az érettségi védelmében” című... Tovább!
dualis
Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár tájékoztatása szerint jövő szeptembertől közel 800-an kezdhetik meg felsőoktatási tanulmányaikat duális képzésben. 17 oktatási intézmény már jelezte, hogy... Tovább!
mta_tamogatas
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) ősszel hirdette meg programját, amelynek keretében olyan kutatási terveket támogatnak, amelyek az iskolai tanulást segítő módszerek vizsgálatát és fejlesztését célozzák meg. A... Tovább!
radiator
A Napi Gazdaság 19 hazai egyetem körében végzett összegzése szerint 12 egyetem függeszti fel részlegesen működését a karácsonyi ünnepek alatt. A leállások rektori utasításra történnek, és az intézkedés előre... Tovább!
felső banner
Header-banner

Bejelentkezés

jobb alsó banner
Header-banner