Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Kitchenaid termékek Algyő Csongrád megye

A Kitchenaid termékek garanciát jelentenek a minőségre, erről pedig személyesen is meggyőződhet, ha beszerez belőlük párat. Az évszázados múltra visszatekintő márka mögött, rengeteg érdekesség rejlik. A KitchenAid egy amerikai háztartási gépmárka, amely a Whirlpool Corporation tulajdonában áll. A céget 191 -ben indította a The Hobart Manufacturing Company, méghozzá állványos keverők gyártására. A Kitchenaid termékek története
 
A Kitchenaid termékek garanciát jelentenek a minőségre, erről pedig személyesen is meggyőződhet, ha beszerez belőlük párat. Az évszázados múltra visszatekintő márka mögött, rengeteg érdekesség rejlik.
 
A KitchenAid egy amerikai háztartási gépmárka, amely a Whirlpool Corporation tulajdonában áll. A céget 191 -ben indította a The Hobart Manufacturing Company, méghozzá állványos keverők gyártására. A "H-5" volt az első bemutatott modell. A vállalat versenyben állt, amikor a riválisok beléptek erre a feltörekvő piacra, és az 1930 -as években mutatta be, a védjegyének számító K modellt, Egmont Arens tervező munkájának köszönhetően. A márka állványos keverőnek kialakítása azóta alig változott, megőrizve a hagyományokat és az egyedi stílust. A "K" modell piacra tételétől számítottan, a tartozékok maximálisan kompatibilisek a modern gépekkel.
 
A mosogatógépek voltak a második termékcsalád, amelyet 1949 -ben vezettek be. Az 1980 -as évek végén egy promóciós kampány keretei között, a Williams Sonoma nevéhez köthető bővítés kapcsán, a cég három év alatt megduplázta a márka ismertségét.
 
Az állványos keverő ötletét Herbert Johnston, a Hobart Corporation mérnöke fogalmazta meg. Inspirációt kapott, miután látta, hogy egy pék keveri a tésztát, és úgy gondolta, hogy van egy jobb módja a feladat elvégzésének. 1914-ben megkezdődött a fejlesztés, és hamarosan piacra dobták a "H" típusú keverőt ipari munkákhoz. Az amerikai haditengerészet keverőket rendelt két új Tennessee osztályú csatahajóhoz, Kaliforniába és Tennessee-be, valamint az Egyesült Államok haditengerészetének első dreadnought csatahajója számára, a Dél-Karolinához. 1917-ben a Hobart állványos keverők az amerikai haditengerészet összes hajójának alap felszereltségének részévé váltak, és ennek hatására elkezdődött a fejlesztés az első otthoni modelleken.
 
A Kitchenaid termékek közül, magát, a  márkanevet viselő első gép, az 1918-ban bemutatott tízkvartalos C-10 modell volt, amelyet a Hobart Troy Metal Products leányvállalatánál, az Ohio állambeli Springfieldben gyártottak. A prototípus modelleket a gyári vezetők feleségei kapták és a terméket akkor nevezték el, amikor az egyik kijelentette: "Nem érdekel, hogy hívod, de tudom, hogy ez a legjobb konyhai segédeszköz, amit valaha is kaptam!" Kezdetben a parasztházak konyhájában forgalmazták őket, és a kiskereskedésekben is kaphatók voltak. Mivel azonban nehéz volt meggyőzni a kiskereskedőket, hogy használják rendszeresen a Kitchenaid termékek különböző gépeit, a vállalat főként női értékesítőket toborzott, akik házról házra értékesítették a keverőket. A C-10 gépet erősen forgalmazták a szódagéppel rendelkező helyek és a kiskereskedelmi konyhák irányába is, és a FountainAid és a BakersAid névvel házaltak az üzletkötő asszonyok.
 
1922-ben, a Kitchenaid bemutatta a H-5 keverőt, elsősorban az otthoni használat elterjesztését remélve. A H-5 keverő kisebb és könnyebb volt, mint a C-10, valamint könnyebben kezelhető, öt literes egységként létrehozva. A "G" típusú keverő, a "H-5" súlyának körülbelül a fele, amely 1928 augusztusában jelent meg. Az 1920-as években több más cég is bevezetett hasonló keverőket, így tehát számolni kellett a konkurenciával is.
A KitchenAid keverők továbbra is népszerűek voltak, és az 1930 -as évek végén a gyár minden karácsony alkalmával, teljesen eladta készletét. A gyárat a második világháború idejére bezárták. A háború után a termelés 1946-ban indult újra, amikor a gyár Greenville-be, Ohio államba költözött, hogy bővítse a kapacitását.
 
A történelem tehát színes a cég életében, számos dolog változott is, azonban egy dolog nem, méghozzá a Kitchenaid termékek minősége.
 
 

<-- Vissza a Kitchenaid termékek Algyő Csongrád megye blog oldalra!