Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Horgász webáruház Berekfürdő Jász-Nagykun-Szolnok megye

Íme egy horgász webáruház a horgászat szerelmeseinek – profizmus, igényesség egy helyen

Bemutatkozik egy horgász webáruház, mely teljeskörűen kielégíti a vevők összes igényét, prémium minőségű termékek és márkák széles kínálatával várja a profi horgászokat és az igényes hobbihorgászokat egyaránt. Cégünk is szenvedélyes horgászat rajongó. Bemutatótermünkben szinte mindent megtudhat a horgászatról személyes tanácsadás keretein belül, de ugyanilyen színvonalas a webáruházunk is. Ha nem is tudjuk hirtelen az összes kérdésre a választ, garantáljuk, hogy megszerezzük! Azt is megígérhetjük, hogyha nem találja kifejezetten azt a terméket, amit keres, mi ajánlunk helyette egy olyat, ami biztosan olyan kiváló, mint amit eredetileg szeretett volna. Erre a garancia az általunk kínált termékek, márkák széles tárháza és a több éves szakmai tapasztalatunk. Megbízható, profi márkák

Kedvenc márkáink a Drennan és az E.S.P., valamint a Coppens, ugyanis minket teljesen levett a lábunkról ezeknek a termékeknek a professzionális minősége, ami időt álló, és a szállításuk is teljesen megbízható vonalon működik. Nem túlzunk, ha azt állítjuk, a Drennan márkát szinte inden horgász ismeri, viszont azt már kevesebben tudják, hogy a cég mostani ügyvezető igazgatója fiatal korában az apja garázsában kezdett el saját felhasználásra úszókat gyártani. Sikert sikerre halmozott a horgászatban, ezek voltak a biztosítékok arra, hogy Isten is az úszók tervezésére teremtette, mivel megvan hozzá a szaktudása és a kézügyessége is, így másokat is elkezdett érdekelni a tevékenysége a horgász kellékeket illetően.

A megrendelések egyre csak szaporodtak, a fiatal srác pedig szorgalmas volt és ragaszkodott a minőséghez, még akkor is, mikor a dolgozók és a legyártott termékek száma is igencsak növekedésnek indult. Többek közt ezért szereti cégünk is ezt a márkát, na meg persze az ár- érték aránya miatt, habár nem a legolcsóbb termékek közé tartozik, viszont a minőség garantált.

Széles palettán válogathat a termékek közt
Ha Ön nem profi horgász, csak hobbiszinten űzi a sportágat, akkor is látogasson el hozzánk, hiszen kínálatunk végtelen, már ami a zsinórokat, horgokat, úszókat, csalikat illeti – de talál temérdek kiegészítő eszközt is. A versenyhorgászok odavannak a kiváló minőségű horgászbotokért, melyeket minden bemutatótermünkbe ellátogató vásárló saját kezébe foghat. Ám ha van már ilyen professzionális botja, akkor arra ugyanilyen minőségű védelem is szükséges: merev és puhafalú botzsákok, rakósbotzsákok várják leendő gazdájukat, akár több botos kivitelben is.

Ki ne felejtsük a felsorolásból a kapásjelzőket, bottartókat, horgászdobozokat! Nem beszélve a speciális öltözékekről – felsőrészek, kabátok, sapkák, nadrágok, de még női póló is van széles választékunkban. Ilyen figyelmes ez a Drennan. És különleges horgászcsúzlikat is gyárt, amiben éllovas. Az összes etetési formához lehet kapni felszerelést, pótgumikat, kosarakat nálunk – a bojlizó horgászok örülni fognak az E.S.P. termékpalettájának, így garantált a sikeres, elégedett vásárlás. Ha a Coppens csalikat, aromákat és pelleteket alkalmazza, tuti akad a horgára valami, ami nem egy rozsdás fazék lesz. Ugyanis ez is olyan gyártó, amely nem sajnálja az időt és pénzt a kutatásokra: tudományos alapjai vannak a fejlesztéseinek. A holland cég szintén magas minőségben, megbízhatóan jár el a gyártások során.

A hozzánk látogató kedves vásárló talál még merítőket, szákokat, orsókat, de táskákat és haltartókat is – egy horgász webáruházhoz méltóan. Rengeteg úszót találhat nálunk, amik közt mindenki megtalálja a kedvére valót, erre nagyszerű segítség a szűrő használata oldalunkon.

Egyéb szolgáltatásaink

A budapesti bemutatótermünk átvételi pont is egyaránt, itt szállítási díj kifizetése nélkül veheti át a kiválasztott és megrendelt termékeket.
Webáruházunk egyben nagykereskedés is: viszonteladókat is szeretettel várunk, hívjon minket bizalommal.

A Drennan és ESP horgászmárkákhoz szervizhátteret is biztosítunk, főleg a horgászbotokra. Konkrét igény esetén kérjük keressen bennünket a Kapcsolat menü elérhetőségein, illetve a +36-20-581-7046-os telefonon. Készséggel állunk rendelkezésére!

 

<-- Vissza a Horgász webáruház Berekfürdő Jász-Nagykun-Szolnok megye blog oldalra!