Szövegíró, blogger! Minden témában tőlem neked!

Lakásfelújítás

Azt hiszem, azt mondhatjuk, hogy életem során gyakran vettem részt otthoni fejlesztési projektekben. A férjem éppen ebben a percben fejezi be a gipszkartont a nappalinkban, és hamarosan festeni fogja. Bár nagyszerű látni a kész terméket, a folyamat nagyon zavaros lehet. Amit a lakásfelújításról tudni kell

Azt hiszem, azt mondhatjuk, hogy életem során gyakran vettem részt otthoni fejlesztési projektekben. A férjem éppen ebben a percben fejezi be a gipszkartont a nappalinkban, és hamarosan festeni fogja. Bár nagyszerű látni a kész terméket, a folyamat nagyon zavaros lehet.

A könyvek kihelyezése a nappaliban az intelligencia nagyszerű jele lehet, és egy szép dekorációs kiegészítő is lehet. A könyvek kiállításakor ügyeljen arra, hogy magasság és szín szerint rendezze el őket. Ha nem a magasság szerint rendezi el a könyveket, gyűjteménye rendetlennek és rendezetlennek tűnik. Ha könyveit színek szerint rendezi, területe kifinomultabbnak tűnik.

Fedje be a lyukakat a gipszkartonon háló segítségével. Először terítsen egy réteg gipszkarton iszapot a lyukba és annak szélei köré. Ez után nyomja a tapaszt a sárba, hogy egyenletesen tapadjon a fal felületére. Óvatosan simítsa át az iszapot a tapaszra, hagyja megszáradni, majd csiszolja simára.

Az új falburkolatot néhány nappal a telepítés előtt öregítse. Az új burkolatokat általában a raktárban, nagy, szorosan összenyomott kupacokban tárolják. Amikor az egyes darabokat eltávolítják ezekből a kupacokból, és a szoba páratartalmának teszik ki, néha összezsugorodnak. Néhány napos öregedési időszak biztosítása otthonában megóvja Önt attól, hogy elszenvedje a zsugorodás következményeit.

Egy egyszerű lakásfelújítási projekt, amelytől háza frissnek és újszerűnek tűnik, a festés. Válasszon semleges színeket, például a világoskéket vagy a finom zöldet. Döntse el a mennyezetet olyan színekben, mint a tojáshéj, fehér vagy krémszín. Ne feledje, hogy vannak olyan készletek, amelyek segítségével professzionális megjelenést érhet el, még akkor is, ha nagyon kevés tapasztalattal rendelkezik.

Ha változatosabbá szeretné tenni szobáit festékkel, ezt nagyon gyorsan és költséghatékonyan megteheti. Fesse le az egyik falat egy másik feltűnő színre a szobában, amely nem egyezik a többi falszínnel. Ez új fókuszpontot hoz létre a szobájában, és olyan érzést kelt a térben, mintha csak egy igazi frissítést kapott volna.

A lakberendezési üzletek az összes lakberendezési projekt központja. Az üzletek nemcsak mindent eladnak, ami egy projekt elindításához szükséges, a személyzet általában hozzáértő, és segíthet, ha elakad. Számos üzlet kínál órákat arról is, hogyan javíthatja hatékonyan otthonát.

A Xeriscaping egy tereprendezési lehetőség, amelyet a rendkívül száraz éghajlaton élő lakástulajdonosoknak ki kell használniuk. A Xeriscaping a tipikusabb pázsitokat és cserjéket sziklaágyakkal és száraz éghajlatú növényekkel helyettesíti. Ezek az alternatívák sokkal kevesebb öntözést igényelnek, mint a hagyományos tereprendezés, és az egzotikus növények szebbek és feltűnőbbek lehetnek, mint a hagyományos tájképek.

Van egy több mint 100 éves otthonunk, amelynek felújítása folyamatos folyamat volt az elmúlt öt évben. Van egy új étkezőnk, két új fürdőszoba és egy fele új konyha. Nemrég a férjem négy új ablakot szerelt be, és új burkolatot rakott a ház felére. Alig várom, hogy elkészüljön az egész!
 

<-- Vissza a Lakásfelújítás blog oldalra!